Sök
Filters
Stäng
RSS

Blogg

Ny prislista!

Vi har uppdaterat vår prislista. Detta pga. ökade leverantörkostnader. Vi hoppas att alla kunder har förståelse för detta.

 

Ni hittar våra nya uppdaterade priser under "prislista" här på hemsidan!

 

Välkomna in till oss och glöm inte att följa oss på instagram och facebook(hairx). Där kommer det snart upp en tävling där ni har möjlighet att vinna en ögonfransförlängning! 

 

 

Sneak Peek på nya salongen

Hej på er! 

Hoppas allt är bra med er alla. Här håller ett lugn(efter några händelserika månader) på att infinna sig. Att flytta en salong från en adress till en ny efter 6 år kräver en hel del arbete, helt klart! 

Fina Alexandra var hos oss på nya salongen i förra veckan för att fixa sina fransar. Hon knäppte lite fina bilder som jag snodde från hennes blogg för att visa er. Den nya salongen ligger som sagt på Norra Hamngatan 6 i Uddevalla. Ni är alltid varmt välkomna in till oss för att kika, ställa frågor, boka tid eller varför inte bara sätta sig och mysa i vår soffa med en kaffe eller lyxa till det med ett glas bubbel? 

 

Vill även nämna att vi i samband med flytt utökar våra öppettider. Framöver gäller därför följande tider;

Mån-fre 10-18 

Lördag 10-13

 


 

 

VARMT VÄLKOMNA IN TILL OSS!

 

NY ADRESS

Hej på er! 

Efter 6 år på Kungsgatan 21 i Uddevalla är det nu dags för oss att expandera och byta till ny adress. Fr.o.m 1 aug hittar ni oss därför i gamla Kullgrens lokaler på NORRA HAMNGATAN 6. 

Detta skall bli så roligt och vi hoppas att både nya och gamla kunder följer med oss! 

 

 

FREDAG

En av dagens kunder! Vilket underbart svall va? 

SPRAYTAN

Våren är här!

 

Det vill vi fira med ett dundererbjudande på spraytan! För vem behöver inte lite färg nu? Under hela nästa vecka erbjuder vi därför spraytan helkropp för endast 175kr (ord. pris 275kr). Ring och boka på 0522-161 57.

 

Vår= Makeover?

Solen skiner! Det är så härligt för det märks alltid när det ligger vår i luften att ni härliga kunder blir sugna på att bli lite extra fina, unna er något ni normalt kanske inte unnar er och ringer till oss för att boka en tid. Telefonen går varm idag och det är så roligt! 

 

Vill påminna er som skall ta studenten att det är dags att boka tid nu! 

 

Lite tips för er som är sugna på förändring;

Fjäderextensions gör stor effekt, tar 15 min och kostar 49kr/fjäder eller 3 st för 99kr 

Vad gör en gladare än en spraytan? Helkropp: 275 kr Halvkropp: 175 kr

Hårförlängning:

Keratinvax 2800 kr

Clips: 995 kr 

Slipp sminka dig! Ögonfranförlängning:995 kr

 

Glöm inte att ni nu även kan välja att betala med faktura och delbetala era köp.

 

Varmt välkomna till oss! 

0522-161 57

info@hairx.nu

BOKA SJÄLV----> www.timecenter.com/hairx

BETALA MED FAKTURA

Nu ger vi er även möjlighet att betala med faktura på salongen. Fakturan kommer alltid månaden efter och du kan välja själv i efterhand om du vill betala hela summan eller delbetala. 

Tala bara om för oss när du bokar om du vill betala med faktura. 

För att boka tid själv; www.timecenter.com/hairx

NYHET- INVISIBOBBLE!

Många reagerar när man har en sån här tofs runt armen och undrar om det är en gammal telefonsladd men när man väl har börjat använda dessa kan man inte sluta. Har man ofta uppsatt hår är det perfekt för dessa tofsar gör att man inte får sådär ont i huvudet av att ha tofs en hel dag. De är dessutom väldigt skonsamma mot håret och gör inte ont att ha runt armen. Men det bästa är ändå att håret aldrig fastnar i tofsen. 

 

Vi rekommenderar dessa till alla som är rädda om sitt hår! Det ska inte vara slitsamt att ha det uppsatt. 

 

Dessutom erbjuder vi ett toppenpris! Endast 49 kr för ett 3-pack. 

 

Invisibobble Spiralsnoddar är coola, spiralformade hårsnoddar som levereras i en fin förpackning. De skadar inte håret, går inte sönder och lämnar inga märken efter sig. Paketet innehåller: 3 st

 

Välkomna in till oss!

TILLBAKA!

Hej på er! 

 

 

Det har varit mycket på jobbet samtidigt som vår dator har krashat så därav dålig uppdatering. Men vi lovar att bättra oss snart när vi fått köpt en ny dator osv. Under tiden kommer vi ändå försöka uppdatera så gott det går! 

 

 

Vi är laddade för ännu ett år på salongen och har stora planer! Det första vi kommer göra är att börja med volymfransar. Inom kort kommer vi även lansera webbshoppen. Vi hoppas att ni vill följa med oss på vår resa! 

 

Har ni några nyårlöften 2016? Hade varit kul att höra! Lämna en kommentar :)

 

Kram på er! 

TÄVLING!

Just nu pågår en tävling där vi lottar ut en ögonfransförlängning via vår facebook-sida "HairX". Missa inte det! Klicka HÄR för att komma dit! 

 

Vad vill ni att vi lottar ut härnäst? Kommentera i detta inlägg så kommer vi att lotta ut det som får flest röster i nästa tävling som kommer inom kort! 

Anmäl er till vårt nyhetsbrev