Sök
Filters
Stäng

Hårförlängning

Det finns flera sätt att fästa extensions. Vi föredrar att fästa med keratinvax för att det inte sliter på ditt eget hår. Vi använder oss av 100% mänskligt hår av högsta kvalité. Vår standardlängd är 50 cm långt(men vi har givetvis fler längder)  och finns i olika färger som blandas efter önskemål. Är du osäker på färg, typ, mängd och längd? Vi hjälper dig i valet och kvalet.

När man sätter en hårförlängning med keratinvax sätter man slinga för slinga. Detta gör att man får ett väldigt naturligt resultat eftersom håret blir mer följsamt och man kan även sätta slingor i princip var som helst där man känner att man vill fylla ut håret. Vanligtvis sätter vi ca 100 slingor per hårförlängning men det är väldigt olika baserat på vad kunden är ute efter för resultat samt hur håret och frisyren är innan hårförlängningen.

 

Ögonfransförlängning

Vi på HairX jobbar endast med singles, den tryggaste och mest säkra tekniken inom ögonfransförlängning. Med denna metod kan den som önskar bära ögonfransförlängning livet ut. Den naturliga fransens livslängd utanför huden är drygt 2 månader. När den är mogen att ramla av följer automatiskt din fransextension med. Då alla dina fransar befinner sig i varierande växtfaser får du i samma takt som du tappar fransar, nya mogna fransar att fylla på. För bästa effekt på din förlängning rekommenderas återbesök för en påfyllning var 3-4:e vecka. Även här sätter man frans för frans. Alltså en frans per egen frans. Man kan däremot inte sätta en förlängning på exakt alla fransar utan vi sätter endast på friska och starka fransar som vi ser klarar att bära upp fransen.

 

Spraytan

Vi jobbar med California Tan då vi tycker att deras produkt ger en fin och naturlig färg som inte blir orange. En spraytan håller i ca 7-10 dagar beroende på hudtyp och hur man förbereder huden innan behandlingen. För bästa resultat skall man skrubba hela kroppen dagen innan samt smöja in sig med lotion direkt efter duschen. Samma dag som man gör behandlingen skall man inte använda lotion. När man kommer till salongen är det bra om man har mörka, oömma kläder på sig som inte sitter tight. Kom även osminkad och utan deo eller parfym. Efter behandlingen skall man inte duscha på ca 6 h. Det bästa är därför om man gör behandlingen på eftermiddagen och sedan duschar av sig dagen efter. 

Anmäl er till vårt nyhetsbrev